View more
BTT
Oppervlakte
1150m2
Branche
Kantoorruimte
Stijl
Modern | Organisch
Oplevering
2021

Een modern en organisch ontwerp voor BTT

BTT Multimodal container solutions is een bedrijf in logistieke containervervoer via betrouwbare verbindingen. Dit doen ze op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier. Doordat ze bij BTT transporteren over binnenwater en via de rails beperken ze de CO2 uitstoot en wijken ze af van het traditionele beeld van logistiek via vrachtwagens. De duurzaamheid die BTT als belangrijke pijler in hun bedrijfsvoering heeft, wilden wij terug laten komen in het interieur.

Heel bijzonder aan dit project is de vraag van BTT: die was er namelijk niet zo zeer. Onze ontwerper Tim heeft van BTT de vrije hand gekregen om een nieuw ontwerp te maken voor hun kantoor in Tilburg.  Één van onze expertises is dat we een in-house ontwerper hebben die we altijd in kunnen zetten voor een ontwerp. Dit ontwerp kan gericht zijn op uw wensen en doelen maar kan ook creatief helemaal vrij staan.
Wat we in ieder geval wel belangrijk vinden is dat we voor een ontwerp de tijd nemen en graag langs komen om de ruimtes in ons op te nemen. Ook doen we vaak een User Check, waarbij we met de mensen die in de ruimtes gaan werken, nagaan wat hier beter kan.

Modern en organisch...

Tim van Ballegooij
Ontwerper

…zijn keywoorden in het ontwerp wat ik voor BTT heb opgeleverd. Hierbij is er ook ruimte geweest voor een creatieve twist. Daar houd ik van!

Tim heeft gekozen voor een modern en organisch ontwerp waarin veel groen en grijstinten terug komen. De maatwerk kasten zijn in samenwerking met Beerens gemaakt en geleverd.
In de ontvangst van BTT komt terug waar zij goed in zijn: logistiek. Tim heeft hier in zijn ontwerp een container getekend en gerealiseerd die functioneert als kapstok. Hierdoor is het naast organisch ook een heel speels ontwerp.

Samen met Vogels bouwmanagement en Richard is het project management in goede banen geleidt waardoor het resultaat ontzettend mooi is geworden.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs