View more
Business Center

Vergaderen, ontmoeten, presenteren, brainstormen… Het is allemaal mogelijk.

Vergaderen, ontmoeten, presenteren, brainstormen… Het business center op de Brainport Industries Campus (BIC) is er de uitgelezen plek voor. In het business center, bestaande uit 20 verschillende ruimtes, komen dagelijks de verschillende high tech bedrijven die op de campus gevestigd zijn bijeen. Prachtig, om hier de inrichting te mogen verzorgen met voor iedere ruimte een andere, unieke stijl.


Brainport Industries Campus (BIC)

Op de Brainport Industries Campus te Eindhoven komen de meest innovatieve bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. Vooraanstaande hightech kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven bundelen op deze plek hun krachten, en werken samen om ideeën te realiseren, en business cases te ontwikkelen.

In deze gigantische campus van bijna 200 hectare, is een bijzonder fijne samenwerking gaande tussen Cubics en SDK Vastgoed. SDK Vastgoed ontwikkelde een flexibel huisvestingsconcept dat als basis dient voor het ontwerp van het eerste cluster. Aan ons de eer om de inrichting en verbouwing te verzorgen van de business centers, Eat & meet, en van verschillende bedrijven die zich op de campus hebben gevestigd.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs