View more
Eat & Meet

Geïnspireerd op een Italiaans plein

Midden in de eerste hal van de Brainport Industries Campus bevindt zich Eat & Meet. Een koffiebar, lunchroom, theater en creative lab waar pauzes en meetings gehouden worden. Het uitgangspunt was om een plek in het pand te creëren waar bezoekers en bewoners zich prettig voelen. De architect heeft zich bij het ontwerp voor Eat & Meet laten inspireren door een Italiaans plein. “Het contrast tussen de natuur en High Tech wordt er voelbaar, met centraal op het plein twee prachtige hoge bomen en binnen het design verschillende natuurstructuren, waaronder hout- en boommotieven”, aldus Dimitri Schouten. Naast een perfecte bestemming om te lunchen en te vergaderen, fungeert Eat & Meet als eventlocatie en als werkplek voor de high tech bedrijven die op de campus zijn gevestigd. Er kunnen in totaal 600 personen tegelijkertijd lunchen, werken en elkaar ontmoeten.

 

Brainport Industries Campus (BIC)
Op de Brainport Industries Campus te Eindhoven komen de meest innovatieve bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. Vooraanstaande hightech kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven bundelen op deze plek hun krachten, en werken samen om ideeën te realiseren, en business cases te ontwikkelen.

In deze gigantische campus van bijna 200 hectare, is een bijzonder fijne samenwerking gaande tussen Cubics en SDK Vastgoed. SDK Vastgoed ontwikkelde een flexibel huisvestingsconcept dat als basis dient voor het ontwerp van het eerste cluster. Aan ons de eer om de inrichting en verbouwing te verzorgen van de business centers, Eat & meet, en van verschillende bedrijven die zich op de campus hebben gevestigd.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs