View more
KMWE Group

8000 m2 moderne kantoorruimte

Dit prachtige bedrijf is naast tientallen andere hightech toeleveranciers gevestigd in de Brainport Industries Campus (BIC). Met maar liefst 200 werkplekken, 8000 m2 kantoorruimte en een enorme, bijbehorende clean room, is KMWE Group de grootste organisatie, en ook het middelpunt in de campus. KMWE Group houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van hightech componenten, modules en systemen, op basis van precisietechniek en verspaning. Daar past een super moderne kantoorinrichting perfect bij!


Brainport Industries Campus (BIC)

Op de Brainport Industries Campus te Eindhoven komen de meest innovatieve bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. Vooraanstaande hightech kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven bundelen op deze plek hun krachten, en werken samen om ideeën te realiseren, en business cases te ontwikkelen.

In deze gigantische campus van bijna 200 hectare, is een bijzonder fijne samenwerking gaande tussen Cubics en SDK Vastgoed. SDK Vastgoed ontwikkelde een flexibel huisvestingsconcept dat als basis dient voor het ontwerp van het eerste cluster. Aan ons de eer om de inrichting en verbouwing te verzorgen van de business centers, Eat & meet, en van verschillende bedrijven die zich op de campus hebben gevestigd.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs