View more
REEF ↓
Oppervlakte
1000m2
Branche
Kantoorruimte
Stijl
Eigentijds | Speels
Oplevering
2019

Speelse look & feel voor modern kantoor

REEF Eindhoven is een bedrijf waar Professionals en projecten samen komen en samenwerken om integrale vraagstukken op te lossen. Denk hierbij aan projecten in branches zoals engineering, installatie techniek en human resources. REEF doet alles behalve traditionele detachering en hierbij hoort ook geen traditionele kantoorinrichting.

Voor REEF gevestigd in Eindhoven hebben wij samen met architect Arjan Hogers over meerdere etages aanpassingen gedaan aan de look & feel van het kantoorpand.
Hierbij hebben wij het ontwerp van de architect gevolgd en hebben we intensief samen gewerkt met Ilona en Chris: zij hebben knopen doorgehakt in de verschillende keuzemogelijkheden die wij ze aangeboden hebben.

Grote uitdagingen in projecten hebben vaak te maken met budget. Hoe kom je tot een perfecte balans tussen budget en de beste kwaliteit? Om tot die balans te komen is het belangrijk om niet tegenover maar naast onze opdrachtgever te gaan staan.

‘We hebben samen een doel...

…en dat doel is zorgen dat het kantoorpand gaaf gaat worden en dat de gebruikers er vooral goed en comfortabel hun werk kunnen doen. Wij willen altijd ruimtes creëren die echt goed werken.’

Bijzonder aan dit project was onze nauwe samenwerking met Bart, Ilona en Chris van REEF. Dankzij hen hebben we continu onze user checks kunnen doen: Werken de producten die wij leveren ook net zo optimaal voor de mensen bij REEF als dat wij denken?

Doordat we deze User Checks hebben kunnen doen, is het eindresultaat van REEF een gave, moderne omgeving geworden waarin werken transparant en comfortabel wordt.

Benieuwd hoe User Checks precies werken, en wat een nieuwe inrichting voor uw kantoor kan doen met de gezondheid van uw werknemers?
We drinken graag een kopje koffie en leiden u rond in onze eigen showroom!

REEF Eindhoven

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs

Business projecten