View more
Thebe

Het creëren van meer rust op de werkvloer

Ledenvereniging Thebe Extra is een coöperatie die de weg wijst en ondersteuning biedt op het gebied van welzijn, gezondheid en wonen. Het kantoor van deze organisatie was toe aan vernieuwing. De belangrijkste wens van het team van Ledenvereniging Thebe Extra was het creëren van meer rust op de werkvloer. Voorheen hadden medewerkers veel last van geluidsoverlast, wat hun werkzaamheden soms belemmerde.

Een optimale akoestiek zorgt nu voor een betere geluidskwaliteit en meer comfort, waardoor men het in de ruimte als rustiger ervaart. Een andere wens was om gezonder te kunnen werken. Het personeel van Ledenvereniging Thebe Extra werkt nu aan ergonomisch verantwoorde, dynamische zit-/stawerkplekken. Dit biedt de mogelijkheid om zittend en staand te werken.

Wat zij zeggen

"Cubics heeft mij heel veel zorgen uit handen genomen bij dit project. Zelf ben ik niet thuis in het inrichten van bedrijfsruimte. Het was een totale turn-key verbouwing, waarbij zij vanaf het begin tot en met de oplevering alles hebben gecoördineerd en geregeld."
Astrid De Rooij
Manager Ledenvereniging Thebe Extra
"Er waren tijdens het proces zo veel dingen waar een besluit over genomen moest worden. Het is dan fijn om goed geadviseerd te worden door een professionele en kundige partij. De mensen van Cubics denken mee en ze denken breder dan de opdracht zelf.”
Astrid De Rooij
Manager Ledenvereniging Thebe Extra
01
02

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs