View more
Ruimtes die werken

Bij Cubics creëren we ruimtes die werken doordat we continu teruggrijpen naar 3 kernwaarden. Die kernwaarden zijn de basis van al onze interieur projecten:

Binding: De gebruiker; gast, bezoeker, klant, cliënt of medewerker, van een interieur is meer dan ooit ‘in control’. Vandaag de dag kan een uitnodigend en inspirerend interieur de mate van (ver)binding dusdanig verhogen.

Beleving: De gebruiker zoekt beleving. Dit zien we terug op plekken over de hele wereld: muren komen tot leven, ruimtes communiceren en meubilair zet aan tot ontmoeten en beweging. De mogelijkheden in een interieur zijn eindeloos. Wij kennen ze als geen ander en laten zo geen kans onbenut.

Energie: Kleuren, materialen en meubilair zijn van invloed op de mate van energie die we uit een ruimte halen. Een interieur dat werkt, bruist dus van de energie en draagt zo bij aan de vitaliteit van eenieder die over de vloer komt.

 

Maak hieronder kennis met ons team van bevlogen professionals.

Ons Team

    Bekijk een greep uit onze projecten

    Maatschappelijk verantwoord ondernemen
    Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend. Dat komt bij ons tot uiting op verschillende gebieden.