View more

Happy Users

Waarom Cubics Interieur bestaat? Binnen Cubics is het hoogste doel: Happy Users. Dat mogen wij bij vele organisaties verzorgen door ruimtes te creëren die werken. Hierbij beloven wij binding, beleving en energie.

Binding: De gebruiker; gast, bezoeker, klant, cliënt of medewerker, van een interieur is meer dan ooit ‘in control’. Vandaag de dag kan een uitnodigend en inspirerend interieur de mate van (ver)binding dusdanig verhogen.

Beleving: De gebruiker zoekt beleving. Dit zien we terug op plekken over de hele wereld: muren komen tot leven, ruimtes communiceren en meubilair zet aan tot ontmoeten en beweging. De mogelijkheden in een interieur zijn eindeloos. Wij kennen ze als geen ander en laten zo geen kans onbenut.

Energie: Kleuren, materialen en meubilair zijn van invloed op de mate van energie die we uit een ruimte halen. Een interieur dat werkt, bruist dus van de energie en draagt zo bij aan de vitaliteit van eenieder die over de vloer komt.

Ons team bestaat uit een club van creatieve en betrokken specialisten die altijd werken vanuit de kernwaarden vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Dat leidt tot de essentie waar het bij ons om draait: de Happy User.

Het Cubics team

    Maatschappelijk verantwoord ondernemen
    Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend. Dat komt bij ons tot uiting op verschillende gebieden.