View more
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor Cubics is maatschappelijk en sociaal betrokken zijn vanzelfsprekend. Dat komt bij ons tot uiting op verschillende gebieden. Van het bijdragen aan mooie goede doelen, tot onze keuze in leveranciers en onze visie op werken.

Werkgever zonder beperking
Als ambassadeur van de Stichting Daarnah levert Cubics een bijdrage aan het gezamenlijke doel om mensen met hersenletsel een passende arbeidsplaats te bieden. Een aantal jaren op rij hebben wij met trots de Daarnah award ‘Werkgever zonder beperking’ in ontvangst mogen nemen. Cubics ziet de toegevoegde waarde van het werken met medewerkers met een mentale of fysieke beperking.

Circulair ondernemen
Onze leveranciers worden met zorg geselecteerd waarbij duurzaamheid en milieu essentiële aspecten zijn. Zo werken wij samen met organisaties die trachten zoveel mogelijk materiaal her te gebruiken, waarbij een aantal producenten het zelfs voor elkaar krijgen het afval te reduceren naar 0%.

Een warm hart
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen keurmerk of label dat je zomaar aan een organisatie hangt. MVO is de balans in een onderneming tussen mens, milieu en winst. Niet praten maar doen. Bewegen is belangrijk en dat wordt door ons niet alleen gemotiveerd met dynamische werkplekken… Cubics sponsort Ijshockeyclub Tilburg Trappers en is business partner van Willem II. Verder zet Cubics zich in voor meerdere goede doelen waaronder Kika, KWF Kankerbestrijding, Contour de Twern, Inloophuis Midden-Brabant en het Ronald McDonald huis.