View more

Onze werkwijze

Gaat jouw organisatie met ons in zee? Dan staan onze professionals klaar om samen de weg naar een ruimte die werkt te bewandelen. Van ontwerp tot realisatie; Cubics organiseert en coördineert het hele proces.

Onze experts hanteren een beproefd stappenplan, dat in het verleden keer op keer succesvol is gebleken.

01

Ontmoeten

Al worden face-to-face contacten in het huidige, digitale tijdperk steeds schaarser, wij zien het als de beste manier om de fundering voor een duurzame relatie te leggen.

02

User check

Om ruimtes te verbeteren, moeten we de huidige situatie kennen.
Waar zitten de knelpunten? En wat zijn wensen en doelen voor de toekomst?

03

Creëren

Bij de derde stap weten we wat ons te doen staat en gaan we richting de tekentafel. De input van de user check en alle gevoerde gesprekken zetten we om in concrete plannen.

04

Realiseren

Ligt er een goedgekeurd voorstel? Dan is het tijd voor de volgende stap; de plannen realiseren. Dit is het moment waarop de eerste drie stappen samenkomen.
We gaan bestellen, bouwen en inrichten.

05

Happy User Check

Ondertussen zijn de betreffende ruimtes getransformeerd en in gebruik. Er kan nu dus met recht antwoord worden geven op de vraag of de ruimtes ook echt werken.

06

(Zakelijke) vriendschap

Het einde van een project is voor ons ook het begin van een zakelijke vriendschap. We onderhouden het contact want nazorg is bij ieder project belangrijk.

01